Med solen i ansiktet og månen i nakken

Med solen i ansiktet og månen i nakken

Yoga med solen som går ned i havet. Månen som kommer opp bak strandbaren…kan det bli bedre? Nei. Ikke for meg. Dette var en helt perfekt avslutning på dagen  

Gode livsmottoer! Haha! Da det var fullmåne i begynnelsen av juni, inviterte yogalæreren til en fullmåne-yogatime på stranden!

Etter en yogatime er det alltid avslapning eller meditasjon. Jeg ble så utrolig glad da yogalæreren min brukte en av mine favorittoljer! At jeg har helt forelsket meg i essensielle oljer, er ingen hemmelighet. Jeg har prøvd ulike essensielle oljer, men jeg tror jeg falt helt for doTERRA fordi de er så rene. Bedre enn økologisk faktisk. Hvordan er det mulig spør du kanskje? Fordi de gjennomgår tre ulike tester for å sjekke at oljene ikke inneholder sprøytemidler, kjemikalier eller noen former for urenheter. Mange av oljene er spiselige, men det kommer selvfølgelig an på planten eller plantene som er brukt. Også lukter de helt vanvittig godt!!


Denne oljen er en blanding av lavender, cedarwood, ho wood leaves, ylang ylang flower, marjoram, roman chamomille flower, vetiver root, vanilla bean, hawaiian sandalwood. Den kan brukes på huden, men bør blandes i kokosolje om man har sensitiv hud. En dråpe eller to i hånden, gni håndflatene sammen og legg over ansiktet… og trekk pusten dypt inn. Mmmm…helt herlig! Du kan også ha noen dråper i badevannet, eller i en diffuser, for avslapning og ro før man skal sove. Jeg som aldri har likt lukten av lavendel i såper, parfyme eller lignende. Men det var før jeg prøvde disse oljene…Nå elsker jeg lukten!

Etter yogaen ble jeg liggende en stund, før jeg tuslet litt rundt og nøt stemningen som var der. Bølgene som slo inn mot land. Den klare nattehimmelen. Fullmånen. Lukten av saltvann. Mennesker som sitter og koser seg. Ahhh…for en herlig kveld!

Så dro jeg derfra…Fylt av positiv energi og takknemlighet.

Takknemlig for en fantastisk kveld! Takknemlig for å ha en frisk kropp. Takknemlig for å bo her. Takknemlig for å ha møtt fantastiske, varme og energiske mennesker. Takknemlig for at hun jeg ønsket å lære yoga av, begynte å ha yogatimer på stranden, ikke langt fra oss. Takknemlig for nye bekjentskap og vennskap som bare blir bedre og bedre.

TAKKNEMLIGHET er nøkkelen til et godt liv! Hvis du er litt misfornøyd, skriv ned hva du er takknemlig for…Det er en god start!

Ønsker deg en stor porsjon takknemlighet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.