Silver Island – Here we come!

Silver Island – Here we come!

Nå gleder jeg meg helt vilt!!!

Jeg holder på å pakke til noe jeg har drømt om å gjøre. En uke på en yoga retreat i Hellas! Også har jeg vært så heldig å møte en med akkurat den samme drømmen! Jeg reiser sammen med en venninne, som jeg har møtt her på Kypros

Vi drar først til Athen og blir en natt der, før vi tar fatt på veien til ØYA.

Noen mennesker er det bare meningen at du skal bli kjent med. Hun som jeg reiser sammen med i morgen er en av de. Vi ble egentlig litt kjent på Facebook først, før vi møttes på en restaurant som arrangerte en vegan meze for både veganere og ikke-veganere. Begge visste med en gang da vi traff hverandre at vi kom til å utvikle et vennskap – kanskje for livet. Det vet man aldri, men ofte vil magefølelsen din fortelle deg noe. Jeg har ihvertfall blitt bedre på å følge den. Vi bestemte oss ganske raskt for å reise på tur sammen! Å reise sammen er også den beste måten å bli ordentlig kjent med noen:) Noen av mine beste vennskap er de jeg har reist sammen med.

Litt av det jeg tar med meg. De fleste tingene her, gaver fra gode venninner. Både bøker, klær med trykk og sarong med Buddha.  Begge smykkene er håndlaget. Det grønne smykket er laget av perler og oliventre, og er fra en lokal butikk i Omodos, en av de mange vakre landsbyene her på Kypros. Det andre smykket – malaen har jeg kjøpt av en utrolig søt jente, som bor på La Gomera og har åpnet sin egen smykkebutikk på Etzy med håndlagde smykker. Her kan du kikke på de nydelige smykkene og øredobbene hun lager. https://www.etsy.com/people/lindulfine

Jeg prøver å kjøpe lokalt der det er mulig, og støtte små bedrifter som dette. Enda bedre er når det er en venninne, eller en venninne av en venninne. DA heier jeg litt ekstra på dem! Jeg synes det er utrolig kult når folk tar sjansen og satser på drømmen sin, og hvis jeg kan være med å hjelpe så gjør jeg det. Jeg tenker verden blir litt finere og bedre når vi heier på hverandre, istedenfor å gjøre det motsatte.


Silver Island Yoga logo​
Silver Island Yoga er en øko-vennlig privat øy i Hellas som tilbyr yoga retreats. Ta en titt på den vakre nettsiden deres:

https://www.silverislandyoga.com/

Øya har ikke WIFI så det blir kanskje ikke noen innlegg derfra før jeg har kommet tilbake. Vi får se.

Tiden skal nytes med både yoga, meditasjon, bading, kajakk, natur, vegansk mat, vennskap, gode samtaler og nye mennesker. Jeg gleder meg!

Men først…et glass vin….. og en hund som fotobomber bildet! Hahaha!


Mannen skulle kjøpe med en rosa flamingo, men kom tilbake med en svane – “Same same”:)) haha…Svanen var veldig fin den også;)

Ønsker dere en gooooood helg!!! Nyyyyyt!!!:)) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.