God morgen fra Kypros

God morgen fra Kypros

God morgen fra bassengkanten!

Føler meg utrolig takknemlig for så mye! Vi hoppet i det og tok med oss hunden vår for å skape et liv her…i utgangspunktet ett år, men kanskje det blir flere? Nå begynner ting å falle på plass på så mange områder. Det føles så godt! Når du begynner å tenke på det du er takknemlig for, blir listen ganske lang og da er det lettere å være glad, selv om noe plager deg eller bekymrer deg. Noen liker å skrive det ned. Det tror jeg er veldig lurt om du kjenner at du er på vei ned et sted du ikke vil være. Enten det er negative tanker eller bekymringer.

Bli inspirert av noe eller noen. Lev det livet DU vil, ikke det livet andre forventer eller mener du bør leve. Veldig mange mener så mye om hvordan andre burde leve. For en stund siden var det en som sa til meg at hunden vår burde være mer alene, fordi det kom ikke alltid til å være slik at vi kunne være så mye hjemme med han. Det fyrte en skikkelig gnist i meg fordi det er nettopp det livet vi har valgt og vil skape. Et liv her hvor vi jobber sammen og har den muligheten. Det er ikke sikkert det alltid vil være slik, men det får vi ta som det kommer. Vi har ihvertfall en veldig lykkelig hund som viser med hele seg at han elsker å være med på alt og er en av “flokken”. Han er med på turer, på overnattinger, på kafe og restauranter , og i kajakken. Hundelivet på Kypros er ihvertfall veldig bra! Kanskje jeg skriver et innlegg om å reise med hund? Det er blant annet flere hoteller her og hjemme som er hundevennlige. Nå skal jeg snart på tur med King, men før det tenkte jeg å dele disse gode favorittene, som jeg gleder meg til å drikke når jeg kommer tilbake.

Kanskje en av dem passer for deg i dag?

Grønn smoothie; kokosvann, agurk, mynteblader og lime

Rødrosa smoothie; granateplejuice, bringebær og jordbær

Gul smoothie; mango, ferkspresset appelsinjuice fra de fantastiske appelsinene på Kypros, baobab-pulver (Baobab er fra frukten til Baobabtreet. Den er rik på C-vitamin, potassium og fiber. Inneholder også kalsium og magnesium. Baobaben forelsket jeg meg helt i på Zanzibar! Den er selvsagt best fersk, men pulver fungerer det også).

Mmmmm…..disse skal jeg nyte i varmen:)

Ønsker deg en nydelig søndag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.