Yoga på Sea You Beach Bar

Yoga på Sea You Beach Bar

Det er en rolig morgen. Middelhavet ligger stille og det er bare såvidt bølgene bruser. Den friske morgenluften gjør det perfekt for yoga på stranden. På et helt fantastisk sted – Sea You Beach Bar

Endelig! Dette har jeg ventet på! Yogatimer på stranden! Og på mitt favorittsted! Sea You Beach Bar.

Sea You Beach Bar ligger i Kissonerga, på vei til Coral Bay. Helt siden vi flyttet hit har dette stedet vært en favoritt. Vanligvis er det ganske kraftige bølger her, som gjør det veldig gøy å surfe på bølgene med body board. Og på sommeren når det er veldig varmt, er det deilig og luftig her. Menneskene som jobber her er utrolig hyggelige, alltid god service, enkel strandmat og de friske juicene er nydelige. Det er også et fint sted for cocktails mens solen går ned i Middelhavet.

Hver onsdag og lørdag underviser sprudlende Vanessa Morton yoga på stranden på Sea You Beach Bar.  Hun er en dyktig lærer, som bobler av engasjement og lidenskap for yoga. Enten du bor her eller er på ferie, er det bare å komme. Bildet er tatt helt på slutten av timen, like før avslapningen var ferdig. Namastè!

Her er noen gode grunner til å gjøre yoga: http://www.yogajournal.com/lifestyle/count-yoga-38-ways-yoga-keeps-fit

Er det ikke nydelig?

Tidlig i morges var vi her. En venninne og jeg. Hun på sin første yogatime, og jeg på min første yogatime på stranden. Og flere blir det..

Ønsker dere en fin dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.