Modell for en dag

Modell for en dag

 

Forrige uke var jeg modell for en fotograf her som spesialiserer seg på kvinneportrett. Nettsiden hennes kan du ta en titt på her Amitaphotography

Jeg og en venninne ble spurt om vi kunne være modeller for Amita Sethi, som har etablert seg som fotograf på Kypros. Jeg heier alltid på kvinner som starter egen business, hopper i det og tør å følge drømmene sine! Så dette kunne jeg ikke takke nei til. I tillegg er det jo fint å få flotte bilder av seg selv. Også er det jo litt deilig å bli sminket, få håret stylet, og rett og slett bli skikkelig dollet opp. Falske øyevipper til og med! Haha! Jeg forstår at noen blir avhengig av å ha det!

Her er noen av de fine bildene hun tok…

My wifey! haha…

En herlig og morsom dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.