Afrodites bad – høres forlokkende ut, ikke sant?

Afrodites bad – høres forlokkende ut, ikke sant?

Det ligger et vakkert sted på Kypros, men det er ikke det du tror…

I følge gresk mytologi var det her Afrodite – kjærlighetsgudinnen traff sin store kjærlighet – Adonis. Badet er en liten kulp med ferskvann, og ligger noen få minutter å gå fra inngangen. På vei til badet passerer du store eukalyptustrær og rik flora.


På vei til Afrodites bad

Afrodites bad – Ikke fullt så imponerende som navnet…en ganske liten pytt, men fint da…

Vi bestemte oss for å gå videre innover på Adonis Nature Trail… Det er dette stedet du skal reise til. Ikke stopp og la det bli med Afrodites bad. Gå rundt i området. Gå i den botaniske hagen. Gå videre…og hvis du går et godt stykke, kommer du til Blue Lagoon, som jeg har skrevet om tidligere.

Hvor ofte tar du av deg skoene og går barbent?

Ikke bare er det sunt i forhold til blodsirkulasjon, men det tvinger deg også til å gå litt saktere. Du må fokusere for å ikke tråkke på skarpe steiner. Det er bare her og nå. Du blir faktisk mer mindful. Vi stopper opp. Nyter utsikten. Lytter. Det er stille på stiene nå før turistene gjør sitt inntog. Vi treffer bare noen få turgåere på veien. Eneste lyden vi hører er geiter som breker, og kommer byksende over veien ned fra fjellskråningen. De er litt nysgjerrige og stopper opp for å glane litt..

Min mor var kommet på besøk og vi skulle egentlig bare se Afrodites bad, men vi pleier som regel å ende opp med å dra flere steder, og gå litt lengre…fordi vi begge er nysgjerrige. Jeg elsker å ha besøk av venner og familie. Ikke bare for kvalitetstid sammen med gode samtaler, men også for disse opplevelsene vi deler sammen. Jeg får rett og slett reist litt mer og sett mer av denne fantastiske øya.


Ett av de mange vakre husene på Kypros..

Neste gang blir det et lite stopp i kystbyen Latchi for en Margarita, tenker jeg;)

Her er en veldig koselig strandbar, som skal besøkes når sommertemperaturen går over 30 grader.

Ser ganske deilig ut? Kanskje du reiser til Kypros neste gang? Og kanskje vi sees..

Ønsker deg en fin kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.